Kitty en Floor gaan hardlopen voor Tabora!
by Marjan Schaapman on 12 October, 2017

Ons bestuurslid Kitty en haar dochter Floor lopen op 18 november 2017 de 7Heuvelenloop. En dat is niet zomaar een wandelingetje in de zon….. want zij gaan de 7HeuvelenNACHT doen en dat betekent 7 km hardlopen door het donker!!

 

Bovendien lopen zij die 7 km niet alleen maar voor de spanning en de pret; zij willen hiermee geld inzamelen voor de uitbreiding van het naaiatelier in Tabora, Tanzania, één van de projecten van de Van Doorn Stichting. Voor dat is project is inmiddels € 4.214,- van de benodigde € 4.700,- ingezameld.... dus nog slechts € 686,- te gaan!!

 

Kitty en Floor zeggen hierover op hun actiepagina op de crowdfunding-site Pifworld:

 

"De meerderheid van de meisjes in Tabora heeft geen kans op onderwijs en ontwikkeling, waardoor zij hun leven lang afhankelijk blijven van anderen en niet voor zichzelf kunnen zorgen. Dankzij dit project kunnen groepen meisjes het beroep van kleermaker leren en zo zelf geld verdienen. Daarnaast worden zij geholpen om een eigen bedrijfje te starten.

En dat vinden wij dus een supermooi initiatief waar wij heel graag een bijdrage aan willen leveren!

 

Dus…… is onze vraag aan jou: Wil jij onze sponsor zijn? Wil jij een bedrag(je) storten voor dit mooie project? Dat kun je doen op onze actiepagina op Pifworld. Dan lopen wij in ruil daarvoor die 7 donkere kilometers helemaal uit…..! Elke bijdrage, groot en klein, is welkom!

 

Hartstikke bedankt alvast!
Floor en Kitty"


from our photo book
Recent Posts